/  تاریخچه

تاریخچه دانشکده

آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد آستارا، در سال ۱۳۸۴ با همت و پیگیری مسئولين با دو رشته کامپيوتر و حسابداري در ساختمان سابق دانشگاه آزاد اسلامي واحد آستارا راه اندازي گردید. در حال حاضر اين آموزشکده داراي فضاي آموزشي استاندارد، سايت کامپيوتري مجهز و کتابخانه، سالن مطالعه، آتليه معماري و ساير تجهيزات می باشد. همزمان با رشد آموزشکده تعداد پرسنل اداری تمام وقت آن به ۱۵ نفر رسیده است در سال ۸۷ دو رشته کودک ياري و تربيت بدني تصويب و اخذ شده است و دو رشته کامپيوتر و حسابداري را نيز براي آقايان داير نموده است در حال حاضر نیز افزایش رشته ها از ۲ رشته ( حسابداری و کامپیوتر ) درسال ۸۶ به ۸ رشته ( کودکیاری ، تربیت بدنی ، الکتروتکنیک ، معماری ، مکانیک خودرو ، الکترونیک ) درسال ۸۷ و اضافه شدن رشته های ساخت و تولید ، تاسیسات ، عمران-ساختمان ، عمران-نقشه برداری ، صنایع چوب و کاغذ درسال ۸۸ که درآبان ماه ۸۸ در دفتر گسترش وزارت علوم تصویب گردیده و مجموعاَ رشته های آموزشکده درسال ۸۸ به ۱۸ رشته رسانده است.